A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ГОЛУБІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Національний рекорд України

10 травня о 10:05 здобувачі освіти Голубівського ліцею долучилися   до Kateryna Biloruska Foundation та «Книга рекордів України» , щоб провести наймасштабнішу Всеукраїнську руханку онлайн. Захід проведений до міжнародного Дня руху заради здоров’я.

10:40 10.05.2023

День пам'яті та примирення

8 Травня, в День пам’яті і примирення, учні Голубівського ліцею разом з представниками місцевого самоврядування вшанували пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни хвилиною мовчання і покладанням квітів.

09:45 09.05.2023

День цивільного захисту

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 26 квітня у ліцеї відбувся  День цивільного захисту. Учні та педагогічний колектив закладу удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.

14:58 28.04.2023

Роковини Чорнобильської трагедії

Щорічно 26 квітня відзначаються День чорнобильської трагедії, Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу та Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф. В цей день ми висловлюємо щирі слова подяки та засвідчуємо свою шану за героїзм усім, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС: пожежникам, експлуатаційному персоналу станції, військовослужбовцям, будівельникам, ученим, медикам.  Ці прості люди, ступивши назустріч неприборканому смертоносному лиху, поклали своє життя і здоров’я, щоб порятувавши не лише Україну, але й всю планету.  Біль, тривога та уроки Чорнобиля навічно залишаються в наших серцях. 

08:48 28.04.2023

Тиждень безпеки життєдіяльності

З 17 по 21 квітня в ліцеї проходив Тиждень безпеки життєдіяльності . Зі здобувачами освіти початкової ланки були проведені бесіда ,,Бережи своє життя та здоров'я", вікторина ,,Безпека людини в небезпечних ситуаціях" , діти переглянули відео ,,Обережно міни!" та повторили правила дорожнього руху та безпечної поведінки. Для учнів 5-11 класів проведені години спілкування “Вибухонебезпечні предмети. Дії при виявленні ВНП “, “ Первинні засоби гасіння пожежі”.Для п’ятикласників була проведена класним керівником Мажаром А.В. гра-вікторина  “Як треба діяти при пожежі “, а для учнів 6-11 класів вікторина “Дорожня грамота”. Учні 9 класу брали участь у уроці-диспуті “Здоровим бути модно?”

10:29 21.04.2023

Змагання з фінансової грамотності

European Money Quiz – це найбільше змагання з фінансової грамотності в Європі. Майже пів мільйона підлітків віком 13–15 років щороку змагаються за титул чемпіона Європи. Наші ліцеїсти достойно виступили на цьому заході і отримали сертифікати.

14:03 14.04.2023

Всесвітній день здоров'я

7 квітня щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я, починаючи з 1950 року, саме тоді було засновано Всесвітню організацію охорони здоров'я в рамках ООН (ВООЗ). Мета святкування — підкреслити важливість здоров'я кожної людини і людства в цілому. У наш час здоров'я — це не відсутність хвороб, а фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення як до інших людей, так і до навколишнього середовища. Сьогодні вихованці гуртка "Джура" брали участь у грі-квесті " Як ми дбаємо про здоров'я". 

15:46 07.04.2023

Зустріч з працівниками ДСНС України

30 березня у Голубівському  відбулася зустріч з педагогічних працівників , обслуговуючого персоналу ліцею та ЗДО "Голубок" з представниками  ДСНС України . Державні інспектори з нагляду (контролю)у сфері пожежної та техногенної безпеки Крилов О.О. та Зеленський А.М. провели просвітницьку бесіду  з  питань правил безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів та дотримання правил пожежної безпеки. Дякуємо працівникам ДСНС за змістовну розповідь .

11:20 30.03.2023

Національний відбір учасників конкурсу European Money Quiz

Сьогодні відбувся національний відбір учасників конкурсу European Money Quiz, у якому брали участь дві команди нашого ліцею у складі : Мордовець Віолетта та Мордовець Діана,Падалка Крістіна та Алиєва Тетяна.Наші діти показали достойні знання з фінансової грамотності і незабаром отримають сертифікати учасників.

15:25 21.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора