A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ГОЛУБІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Літня відпочинкова кампанія

Із настанням літа, не зважаючи на труднощі, повязані з воєнним станом, в Голубівському ліцеї з 05.06 по 19 .06 .2023 року проходила літня відпочинкова кампанія. Зі здобувачами освіти були проведені інструктажі з безпеки життєдіяльності на період літніх канікул. У закладі  проводилися практичні заняття  та індивідуальні консультації з української мови, математики та історії. Діти з цікавістю розгадували вікторини "Знавець олімпійського руху", з англійської мови " Чарівна  сімка", працювали дискусійні клуби, проводилися "круглі столи" для старшокласників. Молодші учні розважалися під музичні руханки. Працювала в ліцеї Скринька довіри " Діти про наболіле" для дітей пільгових категорій. Учні четвертого класу провели захід "Прощавай, початкова школо!". 

12:40 16.06.2023

Крокуємо в ногу з часом

Педагоги Голубівського ліцею постійно підвищуюють свою кваліфікацію. Тепер ми працюємо над ввеленням в дію електронних журналів та щоденників, що є актуальним на даний час.

09:25 10.06.2023

Хай щастить вам, випускники початкової школи !

Любі діти, дорогі випускники 4-го класу, ви великі молодці! Ви зуміли подолати перший значущий бар’єр на шляху до освіти. Хочеться вам побажати всім прийти в 5-ий клас впевненими в собі і готовими до нових великих відкриттів.  Нехай люблячі батьки і вчителі допоможуть впоратися з будь-якими перешкодами, що виникають на дорозі шкільного життя.

10:52 09.06.2023

Свято останнього дзвоника

Любі наші випускники! Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!Дорогі  випускники, передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя – дорослого життя. Ще вчора вас називали "діти – наше майбутнє". А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов'язане з майбутнім нашої держави. Головне – будьте чесними і добрими людьми! Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

09:24 08.06.2023

День захисту дітей

1 червня щорічно святкують Міжнародний день захисту дітей. Учнівське самоврядування ліцею не забуло подарувати трішки свята наймолодшим українцям, які так потребують хорошого настрою в ці важкі часи. Діти веселилися, жартували, танцювали руханки . Наші наймолодші вихованці дуже зраділи подаруночкам від дирекції школи.

11:27 01.06.2023

Зустріч з працівниками ювенальної поліції

31 травня 2023 року відбулася онлайн-зустріч ліцеїстів 5-11 класів з інспектором ювенальної поліції старшим лейтенантом поліції Лисенко Вікторією Леонідівною. Була проведена бесіда щодо мінної безпеки, безпечної поведінки на літніх канікулах і попередження правопорушень здобувачами освіти.

11:27 01.06.2023

Всеукраїнська краєзнавча конференція

У зв’язку з 90-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні Міністерство освіти і науки України ініціювало проведення Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Україна пам’ятає і Світ не забуде». Завершенням акції стала Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді ,яка відбулася 25травня 2023 р. в режимі онлайн за допомогою ресурсу Goole Meet. Учениця 9 класу Падалка Крістіна представила на ній свою роботу     " Моє село в пітьмі Голодомору "

13:03 30.05.2023

День вишиванки

Українські традиції – одні з найкрасивіших у світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них . Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна і її символи! Наші діти в цей день взяли участь у флешмобі та фоточеленджі " Одягни вишиванку"

13:29 19.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

Традиційно в нашому ліцеї проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо- транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

13:29 19.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора