A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ГОЛУБІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Новорічний ранок молодших ліцеїстів

Новорічні свята люблять і діти, і дорослі. Всі з нетерпінням чекають Нового року. Бо саме з цього часу ми починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А ще чекаємо подарунків, веселого настрою, а головне - дива. Дякуючи нашим воїнам-захисникам, завітало свято і до Голубівського ліцею. Діти декламували вірші, співали. Особливо сподобались учням 1-4 класів новорічні руханки.

09:03 29.12.2023

Тиждень морально- правового виховання

З 18 по 22 грудня в  ліцеї проходив Тиждень морально-правового визовання. Для здобувачів освіти проведено визовні години і заходи на морально-правову тематику .У 1 класі   проведено  бесіду ,, Справжня людина",з учнями 2 і 3 класу  провели години спілкування "Україна моя рідна Батьківщина","Основний Закон нашої держави",  учні 4 класу ознайомилися з Абеткою моральності,  пограли в мовну гру "Добери синонім до слова".На уроці Мистецтво розглянули тему "Мистецтво рідного краю",  провели бесіду на тему"Мій рідний край- моя Земля!", та намалювали національні символи. З учнями 10 і 7 класу проведено бесіду " Знаєш права- виконуй обов'язки",зстаршокласниками проведено круглий стіл в дистанційному форматі " Закон і ми".  22 грудня провели онлайн зустріч із старшим інспектором сектору ювенальної превенції В.Гоценко

13:38 22.12.2023

Акція " 16 днів проти насилля"

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проходить Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства». Основна її мета - привернення уваги до проблем подолання домашнього насильства, жорстокого поводження, підвищення рівня обізнаності громадян щодо форм насильства, алгоритми дії для потерпілих, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок та чоловік.

14:16 11.12.2023

Національний тиждень читання

З 4 до 10 грудня в Україні проходила  всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція "Національний тиждень читання".Читання книг стимулює розумову діяльність людини, покращує пам'ять і підвищує творчий потенціал. Книжка може надихнути на створення проєктів, ідей або отримання будь-якого іншого цінного досвіду. Читання допомагає розширити словниковий запас і підвищити інтелектуальний рівень. Для наших дітей були проведені бібліотечні уроки , читання в дружньому колі улюблених книг.

10:38 11.12.2023

Святий Миколай і до нас завітав

6 грудня за новоюліанським календарем Православна церква України та її парафіяни відзначать День Миколи Чудотворця. Привітання з Днем святого Миколая в цю дату звучать для всіх, але найбільше свято люблять діти, адже вони в цей ранок виявлять подарунок у себе під подушкою.  Сьогодні святий Миколай завітав і до нашого ліцею. Діти розповіли йому вірші, заспівали пісні, весело потанцювали, а він віддячив малечі за це подарунками- смаколиками.

12:10 06.12.2023

Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая»

Учні нашого ліцею долучилися до проведення  Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая»ю. Діти малювали листівки, писали привітання, виготовляли обереги для воїнів ЗСУ, порадували піснями - побажаннями миру в Укрпїні

12:01 06.12.2023

Тиждень патріотичного виховання

З метою виховання почуття патріотизму, формування національної свідомості та самосвідомості на прикладах мужності воїнів-захисників України, відданості служінню батьківщині з 27 листопада по 01 грудня 2023 року в ліцеї проходив тиждень національно-патріотичного виховання.      Заступником директора з виховної роботи Н. Коломієць разом з класними керівниками та класоводами був розроблений план заходів тижня.      Ліцеїсти малювали листівки, писали привітання для ЗСУ, які передали нашим захисникам на фронт. Діти прийняли участь у Всеукраїнському фестивалі мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая».      Класні керівники провели тематичні виховні години «Люди, які прославили Україну» (1-11 кл.), години спілкування «Наші земляки, що захищають Україну», «Бо всі вони- Герої України», «Герої сьогодення», «Моя Батьківщина – Україна» (1-11кл.); учні 1-4 класів переглянули презентацію «Державні символи України»; створили фотоколаж «Моя Україна» та складали карту України, провели захід «Традиції і звичаї українців» (3 кл.), ознайомилися з історичною довідкою-презентацією «Історія державних символів України»(5-8 кл.), «Народні символи України» (1-5 кл.), провели інформаційний дайджест «Україна у творах зарубіжних письменників»(9-11кл.).

14:46 01.12.2023

Заходи до Дня пам'яті жертв Голодомору

Цього року 25 листопада в Україні вшановують пам’ять жертв  Голодомору 1932-1933 років і масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років. Класоводи та класні керівники провели  тематичні бесіди,  присвячені вшануванню пам'яті жертв голодоморів під гаслом "Мертві не простять, живі не забудуть...".Учні 1 класу виготовили квіти Незабудки  до дня вшанування пам'яті жертв Голодомору. Подивилися відео про бережне ставлення до хліба , провели хвилину пам'яті. Учні 2 класу виготовили ангела  та переглянули презентацію. Для здобувачів освіти 3 класу  проведена тематична бесіда, присвячена вшануванню пам'яті жертв Голодоморів під гаслом "Пам'ятаємо.Єднаємося.Переможемо". Учні 4 класу, переглянули відео, прослухали розповідь, намалювали малюнки, робили аплікації. Для старшокласників педагоги провели історичний екскурс ,,Голодомор 1932-1933. Геноцид українського народу: причини і наслідки', діти виготовили тематичну аплікацію.

15:52 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора