A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ГОЛУБІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НОВИНИ

 

      

Дата: від до Скинути

Прощавай, початкова школо!

Традицією  нашого ліцею  є свято «Прощавай, початкова школо!». Це незвичайний день – прощання з початковою школою. Чотири роки діти разом зі своїми педагогами піднімалися першими найважчими східцями країни Знань. Училися читати, писати, рахувати, дружити, жити за правилами рідного шкільного дому. Непростими були чотири перші шкільні вершини. Хтось стрімко і рвучко піднімався до них, хтось довго і невпевнено долав перешкоди на шляху, відчуваючи чиюсь допомогу. Та найголовніше, що це робили разом,  допомагаючи один одному.  

12:57 14.06.2024

Рух- це здорово!!!

У нашому ліцеї всі люблять займатися спортом.Комусь до вподоби такий вид спорту, як футбол, іншим до душі легка або важка атлетика, а хтось полюбляє грати волейбол. Сьогодні  наші команди  вчителів, працівників ліцею і учнів вирішили показати, хто на що здатний … Боротьба між гравцями виявилась запеклою. Не поступались один одному ані учні, ані учителі. Але в усіх змаганнях є переможці і є переможені. В кінцевому результаті перемогу отримали наші учні!!!

11:51 13.06.2024

Клуб для дівчат "Happy girls"

#Happygirls #знамибезпечно     Чи багато треба для щастя?🤷🤷   Звичайно, ні.Зустрічі з подружками👭 дівчачі посиденьки, веселощі🤸, пісні, танці💃, прикольні та смішні історії, позитивний результат наполегливої роботи, "обнімашки"🫂, справжня жіноча краса💅👄, "чайок☕"із печивом та цукерочкою...     Все це  було сьогодні у наших дівчаток! Ми  відвідали  табір для дівчат від Клубу для дівчат "Happy Girls", що працює при Садівському ліцеї.     Фасилітаторка Ірина Федірко провела з дітьми цікаві ігри,розваги, майстеркласи, емоційні хвилинки .Цікавим було заняття з  малювання кавою. Цей клуб - це Проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» реалізується ГО «Нова Полтава» в партнерстві з ГО «Центр Євроініціатив», за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку Агенства США з міжнародного розвитку (USAID)

15:30 06.06.2024

Зустріч на галявині Країни Миру і Щастя.

Жваво і весело пройшла сьогоднішня зустріч на галявині Країни Миру і щастя для учнів 5-11 класів.Спочатку директор ліцею нагородила грамотами, подяками та дипломами учасників та переможців творчих конкурсів.Потім був проведений квест "Спорт- це життя".Діти провели товариські ігри з волейболу.  Завершилося свято у їдальні ліцею, де діти поласували смачною козацькою кашею, яку приготували працівники харчоблоку.

13:12 05.06.2024

Вшанування пам'яті дітей, що загинули внаслідок російсько- української війни

День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України - державний пам'ятний день в Україні, що відзначається щороку 4 червня та був запроваджений для з 2014 року рішенням Верховної Ради України від 1 червня 2021 року. День встановлено для того, щоб громадськість не забувала про те, що під час війни гинуть не тільки солдати, але й невинні діти. Життя наших дітей залежить від кожного з нас. Саме заради них ми здатні на найвідчайдушніші кроки. З нагоди Дня вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України в Голубівському ліцеї були проведені виховні години ,,Діти- янголи'' (1-10кл.), де говорили про цінність і безпеку життя, віру та про що варто завжди пам'ятати, акція пам'яті ,,Втрачене дитинство'' та тиха акція ,,Пам'ятаємо вас, маленькі янголи'', переглянули відео та інформаційні матеріали.

09:53 04.06.2024

Рух- це здорово!

Традиційно до Міжнародного дня захисту дітей проводиться Всеукраїнський фізкультурно- оздоровчий захід  серед учнів " Рух - це здорово". На святі звучали привітання для дітей, відбулося нагородження переможців творчих конкурсів,були проведені веселі спортивні розваги.А сюрпризом для дітей стала смачна козацька каша, яку приготували працівники харчоблоку.

11:17 03.06.2024

Прощавай, Букварику!

Ще з далекого дитинства ми пам'ятаємо, що книга - джерело знань. У нашому ліцеї відбулось свято ,,Прощання з букварем''. Цей захід, присвячений закінченню вивчення букваря, зібрав учнів, батьків та вчителів. Першокласники співали про школу, про дружбу, про буквар. Хай щастить вам, любі першокласники! Читайте книги, ростіть здоровими і веселими під мирним небом України!

13:44 31.05.2024

Свято Останнього дзвоника

Сьогодні в ліцеї закінчився 2023-2024 навчальний рік. Вітаємо всіх  зі святом Останнього дзвоника, що ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.

13:44 31.05.2024

Безпека на дорогах в умовах воєнного стану

З 15 до 19 травня 2024 року в Голубівському ліцеї  пройшов перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».  З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей, дотримання ними Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого травматизму, усвідомлення дітьми необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі, переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для усіх учасників дорожнього руху, зокрема пішоходів та користувачів вело- та електротранспортом в закладі  проведено наступні заходи:

10:30 20.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора