A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ГОЛУБІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

KPMG Global Cyber Day 2023: фахівці з кібербезпеки провели навчальні сесії з основ цифрової грамотності для дітей

Міжнародний місяць кібербезпеки – вдала нагода попіклуватись про безпеку дітей у віртуальному просторі, нагадати про кібергігієну та правила поведінки в соціальних мережах і під час онлайн-ігор, навчити протидії кібербулінгу та розповісти про можливості штучного інтелекту.

12:27 25.10.2023

Інформаційна кампанія з протидії торгівлі людьми

З нагоди Міжнародного дня протидії торгівлі людьми та Європейського дня боротьби з торгівлею людьми у 2023 році, з метою попередження потрапляння населення у ситуацію торгівлі людьми, у Голубівському ліцеї була проведена .

11:48 23.10.2023

Правила безпеки під час війни. Інформація для батьків та підлітків.

Безпека під час війни є важливим питанням сьогодення. Під час війни дуже важливо не нехтувати своєю безпекою та бути свідомими. Опинившись в умовах бойових дій, підліткам важливо дотримуватися правил безпеки, щоб захистити себе та своїх близьких. 

13:54 13.10.2023

Урок доброти

4 жовтня - у  світі відзначають Всесвітній день захисту тварин. У цей день учні  4 класу Голубівського ліцею ( класовод Зимогляд К.І.) провели урок присвячений Всесвітньому дню захисту тварин. Під час проведення уроку діти розповідали про своїх домашніх улюбленців,  поговорили про доброту, відповідальність , обов'язки щодо наших менших друзів , а також намалювали малюнки і зробили виставку фото.

13:38 09.10.2023

Олімпійський тиждень

Олімпійський тиждень проходив Голубівському ліцеї   під керівництвом учителя фізичної культури Товкус В. І. з   25 по  29   вересня  2023р. У цей період учні школи отримали можливість більше дізнатися про Олімпійський рух, його ідеї та принципи, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.

13:28 09.10.2023

МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я: ЯК ПОДБАТИ ПРО СЕБЕ?

Ментальне здоров’я – це непомітний, але водночас головний двигун людини, що дозволяє не лише повноцінно жити, а й ефективно функціонувати у суспільстві. Регулярне піклування про власний стан може наштовхнути на відкриття внутрішнього джерела сили, що допоможе пройти крізь складні часи. Тому дбати про своє ментальне здоров’я – така ж базова необхідність кожної людини, як і дбати про здоров’я фізичне. Ментальне та фізичне здоров'я – нерозривне ціле

10:16 09.10.2023

Діти малюють мир

"Діти малюють мир"- таку назву мала виставка малюнків до Дня миру у нашому ліцеї. . У когось голуб розправив своїх крила, хтось намалював українських козаків, які здавна захищали рідну землю, хтось на малюнку впевненою рукою написав «Україна переможе». Та кожен юний художник малював не лише олівцями та фарбами, а серцем.

11:40 27.09.2023

День пам'яті захисників України

Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності.

09:29 29.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора