A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ГОЛУБІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

З Днем Соборності України!

в Голубівському ліцеї Садівської сільської ради Сумського району Сумської області  були  проведені  наступні заходи під гаслом «Наша єдність – наша зброя»: виховні години та години спілкування у 1-11 класах, патріотична вікторина «Моя Україна- найкраща країна» (8 кл.), літературну композицію до Дня Соборності України та виготовили «Віночок єдності»(4кл.), виготовили аплікацію «Вільна, мов птах» (1 кл.), онлайн фотовиставка «Україна –єдина!», майстер-клас «Об’ємна аплікація до Дня Соборності України» для учнів 5-7 класів.

09:33 22.01.2024

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Голубівський ліцей  вже зареєструвався та підтвердив свою готовність змагатися за титул найспортивніших школярів країни у рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

14:14 16.01.2024

Нагородження переможців олімпіад і конкурсів

Сьогодні відбулося  нагородження найкращих учнів школи, які стали учасниками та переможцями всеукраїнських,   районних  та обласних олімпіад та конкурсів. Дітей привітали  голова Садівської сільської ради Крючков І.О. , сільський староста Редько Б.М., голова батьківського комітету  Мордовець Ю.М. та директор Голубівського ліцею Вакула Н.І.  Ліцеїсти отимали грамоти, подяки та подарунки від Дитячого  фонду ООН (ЮНІСЕФ) .

11:54 02.01.2024

Віртуальна космічна подорож

До нашого ліцею завітав мобільний планетарій. Пересувний планетарій - це унікальна можливість, не виходячи зі стін навчального закладу, зануритися в загадковий і незбагненний світ космосу, вивчити минуле і сьогодення Землі. Учням 1-7 класів та вихованцям ЗДО ,,Голубок'' дуже сподобалася віртуальна космічна подорож.

09:16 29.12.2023

Змагання з волейболу

Канікули - це час для активного відпочинку.  Діти з радістю завітали до спортивної зали для проведення змагань з волейболу.

09:11 29.12.2023

Новорічні вітання від учнів 5-11 класів

Новий рік - свято, на яке чекають всі. Хоча сьогодні через війну святкового настрою практично немає, надія на світле майбутнє та здійснення бажань все ж жевріє в душі кожного українця. Учні 5-11 класів привітали своїх рідних, друзів та всіх мешканців України з Новим 2024 роком.

09:07 29.12.2023

Новорічний ранок молодших ліцеїстів

Новорічні свята люблять і діти, і дорослі. Всі з нетерпінням чекають Нового року. Бо саме з цього часу ми починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А ще чекаємо подарунків, веселого настрою, а головне - дива. Дякуючи нашим воїнам-захисникам, завітало свято і до Голубівського ліцею. Діти декламували вірші, співали. Особливо сподобались учням 1-4 класів новорічні руханки.

09:03 29.12.2023

Тиждень морально- правового виховання

З 18 по 22 грудня в  ліцеї проходив Тиждень морально-правового визовання. Для здобувачів освіти проведено визовні години і заходи на морально-правову тематику .У 1 класі   проведено  бесіду ,, Справжня людина",з учнями 2 і 3 класу  провели години спілкування "Україна моя рідна Батьківщина","Основний Закон нашої держави",  учні 4 класу ознайомилися з Абеткою моральності,  пограли в мовну гру "Добери синонім до слова".На уроці Мистецтво розглянули тему "Мистецтво рідного краю",  провели бесіду на тему"Мій рідний край- моя Земля!", та намалювали національні символи. З учнями 10 і 7 класу проведено бесіду " Знаєш права- виконуй обов'язки",зстаршокласниками проведено круглий стіл в дистанційному форматі " Закон і ми".  22 грудня провели онлайн зустріч із старшим інспектором сектору ювенальної превенції В.Гоценко

13:38 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора