A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ГОЛУБІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Робота на канікулах

Дата: 22.04.2018 16:19
Кількість переглядів: 273

24.03 та 31.03.2018 року учні 11 класу писали пробне ЗНО з української мови, біології, німецької мови, географії, історії України у м. Суми. Підготовка проходила і у школі. Так пробне ЗНО з української мови 21.03. проводила учитель Співак Т.В.

27.03.2018 р під керівництвом педагога-організатора йде підготовка до районного конкурсу ДЮП

28.03.2018 р додаткові заняття з математики та зарубіжної літератури проводять учителі школи Вакула Н.І. та Коломієць Н.І.

  

29.03.2018 р консультації для випускників з німецької мови проводить учитель Співак Ю.В.

Недарма пройшли весняні канікули для учнів Голубівської ЗОШ І-ІІІ ст., а, зокрема, для четвертокласників. Разом із своїм вчителем Скрипаль Мариною Олександрівною вони виготовляли леп буки з природознавства на тему «Океани». Діти із задоволенням провели час за проектною роботою, адже вони повторили і поповнили свої знання про океани світу, їх історію та видатних мореплавців. Така робота розвиває увагу учнів, практичні навички, а також ціле спрямовує на уміння працювати в групах і в колективі вцілому.

30.03.2018 р. триває підготовка шкільного вокального ансамблю "Співодари" до обласного конкурсу

01.04.2018 р. 

Обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості "Чисті роси", номінація "художнє виконавство" -"Співограй"

Сьогодні на сцені Сумського державного універистету свої вокальні здібності демонстрували понад 40 кращих вокальних колективів Сумщини у двох номінаціях: естрадний та академічний спів, за двома рівнями виконавської майстерності: основним та вищим, у чотирьох вікових групах. Лебединщину на конкурсі представляв вокальний колектив "Співодари" Голубівської ЗОШ та районного будинку дитячої та юнацької творчості Лебединської районної ради Сумської області керівник Олена Токар у номінації "Естрадний спів" основного рівня виконавської майстерності третьої вікової групи (12-15 років) . На розсуд жюрі було представлено дві вокальні композиції "На городі сухий дуб" та "Вишиванка". Журі високо оцінило творчість та сам виступ колективу і "СПІВОДАРИ"отримали довгоочікувану перемогу!!! Вітаємо колектив і його креативного наставника Олену Токар. Так тримати, юні наші зірки!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора