A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ГОЛУБІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Обласний семінар

Дата: 22.04.2018 16:19
Кількість переглядів: 285

Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2018 рік, 21 березня 2018 року на базі Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Білопільської районної ради відбувся обласний науково-практичний семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти з теми «Спрямування змісту й організації освітнього процесу на формування в учнів загальнокультурної грамотності в умовах становлення нової української школи (за результатами науково-методичної співпраці Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Білопільської районної ради Сумської області з Інститутом проблем виховання НАПН України)».

Захід відкрила методист з управлінської діяльності Сумського ОІППО Іващенко І.І., яка ознайомила присутніх із планом роботи семінару та виступила з доповіддю «Особливості формування в підлітків національно-культурної ідентичності в сучасних умовах».

Заступників директорів з навчально-виховної роботи привітала директор Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1
Оксененко Г.К., яка розповіла про творчі успіхи педагогів закладу.

З метою налаштування учасників семінару на плідну та конструктивну роботу практичний психолог Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Рагуліна Наталія Олександрівна провела мотиваційний етюд «Джерело натхнення».

Під час пленарної частини обласного науково-практичного семінару виступила Євтушенко О.І., завідувач науково-методичної установи «Районний методичний кабінет» відділу освіти Білопільської районної державної адміністрації, з питання «Методологічні засади формування в учнів закладів загальної середньої освіти Білопільського району загальнокультурної грамотності в умовах становлення нової української школи».

Проведені заходи сприяли підвищенню теоретичного та науково-практичного рівнів заступників директорів з навчально-виховної роботи з питань спрямування змісту й організації освітнього процесу на формування в учнів загальнокультурної грамотності, національно-культурної ідентичності в сучасних умовах.

На завершальному етапі обласного семінару методист з управлінської діяльності Сумського ОІППО Іващенко І.І. ознайомила присутніх з методичним кейсом ідей та пропозицій. За підсумками роботи семінару обговорено роль та задачі заступників директорів з навчально-виховної роботи з питаньспрямування змісту й організації освітнього процесу на формування в учнів загальнокультурної грамотності в умовах становлення нової української школи, наданометодичні рекомендації.

У цьому семінарі взяла участь заступник директора з виховної роботи Голубівської ЗОШ І-ІІІ ст. Скрипаль Марина Олександрівна, яка поділилася враженнями та здобутками після семінару на нараді при директору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора