A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ГОЛУБІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тиждень патріотичного виховання

Дата: 01.12.2023 14:46
Кількість переглядів: 34

З метою виховання почуття патріотизму, формування національної свідомості та самосвідомості на прикладах мужності воїнів-захисників України, відданості служінню батьківщині з 27 листопада по 01 грудня 2023 року в ліцеї проходив тиждень національно-патріотичного виховання.
     Заступником директора з виховної роботи Н. Коломієць разом з класними керівниками та класоводами був розроблений план заходів тижня.
     Ліцеїсти малювали листівки, писали привітання для ЗСУ, які передали нашим захисникам на фронт. Діти прийняли участь у Всеукраїнському фестивалі мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая».
     Класні керівники провели тематичні виховні години «Люди, які прославили Україну» (1-11 кл.), години спілкування «Наші земляки, що захищають Україну», «Бо всі вони- Герої України», «Герої сьогодення», «Моя Батьківщина – Україна» (1-11кл.); учні 1-4 класів переглянули презентацію «Державні символи України»; створили фотоколаж «Моя Україна» та складали карту України, провели захід «Традиції і звичаї українців» (3 кл.), ознайомилися з історичною довідкою-презентацією «Історія державних символів України»(5-8 кл.), «Народні символи України» (1-5 кл.), провели інформаційний дайджест «Україна у творах зарубіжних письменників»(9-11кл.).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора