A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ГОЛУБІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Акція " 16 днів проти насилля"

Дата: 11.12.2023 14:16
Кількість переглядів: 11

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проходить Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства». Основна її мета - привернення уваги до проблем подолання домашнього насильства, жорстокого поводження, підвищення рівня обізнаності громадян щодо форм насильства, алгоритми дії для потерпілих, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок та чоловік.

Для здобувачів освіти Голубівського ліцею було  проведено п’ятихвилинки, присвячені Міжнародному дню викорінення насильства щодо жінок (5-11 класи), для учнів  1-4 класів бесіду  на тему «Права та обов’язки дітей», «Наші долоньки не для биття» та «Усі ми різні, але рівні»;  
Класні керівники спілкувалися з дітьми  (онлайн) на теми  «Що таке насилля. Його форми. Як себе захистити.», «Толерантність. Чи легко бути добрим, коли тобі погано?» «Як не стати жертвою торгівлі людьми» (7-9 класи).
Учнівським самоврядуванням  був створений інформаційний ролик «СНІД не вирок. Жага до життя».
Педагогічним колективом ліцею  проведено дистанційний всеобуч для батьків «Як підтримати та заспокоїти дитину під час війни.»  Серед учнів  розповсюджено інформаційні  пам’ятки та контактні номери соціальних служб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора