A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ГОЛУБІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 20.11.2023 09:17
Кількість переглядів: 21

У рамках проведення другого етапу щорічного Тижня безпеки дорожнього руху з 13 по 19 листопада 2023 року в Голубівському ліцеї проведено ряд заходів, на яких здобувачі освіти повторили Правила дорожнього руху, відвідали онлайн-уроки дорожньої грамоти, розгадували ребуси, відгадували загадки.

З усіма ліцеїстами 1-11 класів проведено бесіди з питань дотримання правил дорожнього руху: «Правила переходу вулиці після виходу з транспорту», «Дорожні знаки», «Дорожня розмітка», «Безпека руху велосипелиста», «Світловідбивні елементи: флікери, бросети, наліпки, брелоки».

Класоводи 1-4 класів провели для своїх вихованців онлайн-заняття «Азбука доріг. Школа світлофора», класні керівники провели вікторину «Знай і вивчай правила дорожнього руху» (5-6 класи), онлайн-бесіду «Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність» (7-8 класи), «Безпека перебування на вулицях і правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів» (9-11 класи).

Здійснено інформування батьків про необхідність навчання дітей правилам дорожнього руху та недопущення випадків дозволу дітям на керування мотоциклом, автомобілем, мопедом.

Сподіваємось, що всі проведені заходи слугуватимуть основою для подальшої мотивації учнівської молоді до вивчення правил безпечної поведінки на дорозі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора