заходи щодо організації роботи закладу в умовах карантину
Додаток №1
до наказу Голубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів
від 13.03.2020 року
Заходи
щодо організації роботи закладу в умовах карантину
з 12.03. по 03.04.2020 року
№з/п |
Захід |
Відповідальні |
Примітка |
|
Робота щодо засвоєння учнями навчального матеріалу
|
||||
1. |
Організувати щоденне навчальне спілкування з учнями, здійснювати індивідуальну допомогу учням, які користуються Skype, Viber тощо |
Вчителі |
|
|
2. |
Забезпечити співпрацю з батьками для координації самостійного навчання учнів на період карантину |
Класні керівники |
|
|
3. |
Розроблення індивідуальних планів роботи з учнями під час карантину |
Вчителі |
|
|
4. |
Розроблення та відбір завдань для учнів |
Вчителі |
|
|
5. |
Пошук онлайн-платформ для роботи з учнями під час карантину |
Вчителі, класні керівники |
|
|
Господарча частина
|
||||
1. |
Розробка системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) по їдальні |
Завгосп, кухарі |
|
|
2. |
Проведення робіт по усуненню недоліків згідно припису з пожежної безпеки |
Завгосп, директор |
|
|
3. |
Технічний огляд, ремонт та обробка дезрозчином шкільного автобусу |
Завгосп, водій |
|
|
4. |
Щоденне прибирання приміщень навчального закладу дезрозчином та миючими засобами (згідно графіків прибирання) |
Техпрацівники |
|
|
5. |
Прибирання пришкільної території навчального закладу |
Завгосп, техпрацівники |
|
|
6. |
Прибирання їдальні та обіднього залу |
Кухарі, помічники кухарів |
|
|
7. |
Прибирання підвального приміщення для збереження овочевої продукції |
Комірник, завгосп |
|
|
8. |
Слідкування за терміном придатності продуктів харчування та своєчасне складання актів на списання у разі закінчення строків зберігання |
Завгосп, кухарі |
|
|
9. |
Інвентаризація залишків дров |
Завгосп, опалювачі |
|
|
Педагогічна, методична, організаційна робота
|
||||
1. |
Круглий стіл «Методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу у ЗЗСО під час карантину»
|
Адміністрація закладу, педагогічні працівники |
|
|
2. |
Корекція календарних та виховних планів |
Вчителі |
|
|
3. |
Робота з атестації педагогічних працівників (оформлення атестаційних листів, характеристик тощо) |
Заступник директора |
|
|
4. |
Розроблення індивідуальних планів роботи під час карантину |
Вчителі, класні керівники, класоводи |
|
|
5. |
Підготовка конспектів занять, підбір та розробка завдань для перевірки знань учнів |
Вчителі |
|
|
6. |
Робота з шкільною документацією |
Вчителі, адміністрація |
|
|
7. |
Самоосвітня діяльність |
Педагогічні працівники |
|
|
8. |
Підвищення кваліфікації на освітніх платформах Едера, Прометеус, Всеосвіта, участь у вебінарах |
Педагогічні працівники |
|
|
9. |
Підготовка до педагогічної ради |
Заступник директора з НВР |
|
|
10. |
Робота щодо зміцнення методичної бази навчальних кабінетів |
Вчителі |
|
|
11. |
Вибір підручників для 7 класу |
Бібліотекар, вчителі-предметники |
|
|
Директор школи Л.В.Садовий