A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ГОЛУБІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Діти малюють мир

"Діти малюють мир"- таку назву мала виставка малюнків до Дня миру у нашому ліцеї. . У когось голуб розправив своїх крила, хтось намалював українських козаків, які здавна захищали рідну землю, хтось на малюнку впевненою рукою написав «Україна переможе». Та кожен юний художник малював не лише олівцями та фарбами, а серцем.

11:40 27.09.2023

День пам'яті захисників України

Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності.

09:29 29.08.2023

День української державності

28 липня Україна відзначає День української державності. Про запроваження цього свята 24 серпня 2021 року, у 30-ту річницю Незалежності України, оголосив Президент Володимир Зеленський. Символічно, що відзначатиметься воно у День хрещення Русі-України.

14:16 28.07.2023

Хай вам щастить , випускники!

Любі наші одинадцятикласники!!! Вітаємо вас з одним з перших і найбільш важливих подій в житті — закінченням 11 класів в Голубівському ліцеї!  Веселі шкільні роки пролетіли в одну мить, залишивши все хороше в пам’яті, а попереду — незвідане майбутнє, яке обов’язково буде ще кращим! Бажаємо, щоб обраний вами подальший шлях приносив задоволення, радість і відчуття реалізації мрії упереміш з гордістю за себе. Старанності, наполегливості, працьовитості, посидючості і легкого засвоєння інформації!

17:02 23.06.2023

Літня відпочинкова кампанія

Із настанням літа, не зважаючи на труднощі, повязані з воєнним станом, в Голубівському ліцеї з 05.06 по 19 .06 .2023 року проходила літня відпочинкова кампанія. Зі здобувачами освіти були проведені інструктажі з безпеки життєдіяльності на період літніх канікул. У закладі  проводилися практичні заняття  та індивідуальні консультації з української мови, математики та історії. Діти з цікавістю розгадували вікторини "Знавець олімпійського руху", з англійської мови " Чарівна  сімка", працювали дискусійні клуби, проводилися "круглі столи" для старшокласників. Молодші учні розважалися під музичні руханки. Працювала в ліцеї Скринька довіри " Діти про наболіле" для дітей пільгових категорій. Учні четвертого класу провели захід "Прощавай, початкова школо!". 

12:40 16.06.2023

Крокуємо в ногу з часом

Педагоги Голубівського ліцею постійно підвищуюють свою кваліфікацію. Тепер ми працюємо над ввеленням в дію електронних журналів та щоденників, що є актуальним на даний час.

09:25 10.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора