A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ГОЛУБІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая»

Учні нашого ліцею долучилися до проведення  Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая»ю. Діти малювали листівки, писали привітання, виготовляли обереги для воїнів ЗСУ, порадували піснями - побажаннями миру в Укрпїні

12:01 06.12.2023

Тиждень патріотичного виховання

З метою виховання почуття патріотизму, формування національної свідомості та самосвідомості на прикладах мужності воїнів-захисників України, відданості служінню батьківщині з 27 листопада по 01 грудня 2023 року в ліцеї проходив тиждень національно-патріотичного виховання.      Заступником директора з виховної роботи Н. Коломієць разом з класними керівниками та класоводами був розроблений план заходів тижня.      Ліцеїсти малювали листівки, писали привітання для ЗСУ, які передали нашим захисникам на фронт. Діти прийняли участь у Всеукраїнському фестивалі мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая».      Класні керівники провели тематичні виховні години «Люди, які прославили Україну» (1-11 кл.), години спілкування «Наші земляки, що захищають Україну», «Бо всі вони- Герої України», «Герої сьогодення», «Моя Батьківщина – Україна» (1-11кл.); учні 1-4 класів переглянули презентацію «Державні символи України»; створили фотоколаж «Моя Україна» та складали карту України, провели захід «Традиції і звичаї українців» (3 кл.), ознайомилися з історичною довідкою-презентацією «Історія державних символів України»(5-8 кл.), «Народні символи України» (1-5 кл.), провели інформаційний дайджест «Україна у творах зарубіжних письменників»(9-11кл.).

14:46 01.12.2023

Заходи до Дня пам'яті жертв Голодомору

Цього року 25 листопада в Україні вшановують пам’ять жертв  Голодомору 1932-1933 років і масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років. Класоводи та класні керівники провели  тематичні бесіди,  присвячені вшануванню пам'яті жертв голодоморів під гаслом "Мертві не простять, живі не забудуть...".Учні 1 класу виготовили квіти Незабудки  до дня вшанування пам'яті жертв Голодомору. Подивилися відео про бережне ставлення до хліба , провели хвилину пам'яті. Учні 2 класу виготовили ангела  та переглянули презентацію. Для здобувачів освіти 3 класу  проведена тематична бесіда, присвячена вшануванню пам'яті жертв Голодоморів під гаслом "Пам'ятаємо.Єднаємося.Переможемо". Учні 4 класу, переглянули відео, прослухали розповідь, намалювали малюнки, робили аплікації. Для старшокласників педагоги провели історичний екскурс ,,Голодомор 1932-1933. Геноцид українського народу: причини і наслідки', діти виготовили тематичну аплікацію.

15:52 24.11.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках проведення другого етапу щорічного Тижня безпеки дорожнього руху з 13 по 19 листопада 2023 року в Голубівському ліцеї проведено ряд заходів, на яких здобувачі освіти повторили Правила дорожнього руху, відвідали онлайн-уроки дорожньої грамоти, розгадували ребуси, відгадували загадки.

09:17 20.11.2023

Національний портал з імунізації працює в Україні

Вакцинація населення України - це питання національної безпеки. У квітні 2023 року розпочав роботу Національний портал з імунізації ( Перейти на портал можна за посиланням: https://vaccine.org.ua/) створений ГС „Коаліція за вакцинацію“ в рамках проєкту USAID „Розбудова стійкої системи громадського здоров’я“, який реалізується на підтримку Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я МОЗ України.

09:09 10.11.2023

Всеукраїнський урок єдності

Всеукраїнський урок з медіаграмотності, який сьогодні переглянули учні Голубівського ліцею разом зі своїми вчителями,  реалізовується національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики та Суспільним Мовленням за підтримки ПРООН в Україні та фінансування уряду Японії. Телеурок з медіаграмотності був пізнавальним та корисним школярам 5-11 класів, батькам і вчителям з усієї України. Глядачі дізналися, як протидіяти соціальним стереотипам, хто такі боти та тролі, як розумно споживати інформацію і не вестися на маніпуляції.

12:41 06.11.2023

І етап фізкультурно- оздоровчого заходу серед учнів "Cool Games"

Сьогодні команда ІІІдивізіону Голубівського ліцею Садівської сільської ради Сумського району Сумської області ( керівник команди Товкус В.І .) брала участь у І етапі фізкультурно- оздоровчого заходу серед учнів "Cool Games" і виборола ІІ місце. Вітаємо!

14:02 03.11.2023

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності 2023

Радіодиктант національної єдності у 2023 році провели в Україні 27 жовтня замість 9 листопада у зв’язку з перенесенням Дня української мови та писемності.До написання диктанту долучилися учні та вчителі Голубівського ліцею.

12:57 27.10.2023

Заходи до Дня української мови та писемності

Учні 4 класу з класоводом Зимогляд К.І. провели майстер-клас з виготовлення міні-книжечки до Дня української мови та писемності. На сторінках книжечки знайдете цікаві ребуси, загадки, прислів'я та приказки про рідну мову.

13:03 25.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора